Tema Meny – Vegan och Lakto Vegetarisk buffé

En färg- och smakrik upplevelse!

 Meny Vegan o Lakto Vegetarisk Buffe – pdf

På Buffébordet:
Crostini med Olivröra och färsk persilja 
Ostcremé med Philadelphia, soltorkade tomater, färsk basilika och vitlök 

Kalamataoliver, Soltorkade tomater och Marinerade vitlöksklyftor 

Grönsallad med valnötter och parmesan ost 
Färska tomater och mozzarella med färsk basilika, svartpeppar och ringlad kallpressad olivolja från Saltå Kvarn, extra jungfruolivolja tillverkad av ekologiska oliver 

Tzatziki, en härlig blandning med Grekisk yoghurt, färsk gurka, olivolja och vitlök 

Bönsallad med rödlök, färsk gurka, majs och bladpersilja Hemgjorda picklesinlagda grönsaker, av säsongens råvaror
Paprikasymfoni med färsk timjan, färgsprakande med zucchini 
Curry o mangochutneysås

Gästgifveriet potatissallad, lök, olivolja, vinäger, gräslök, rädisor, cocktailtomater samt en knippe vårlök 

Hummus, med spännande rökig smak 

Serveras varmt 
Hemgjorda rödbetsbiffar, på ekologiska rödbetor 
Vegetable Fries, Carrots & Parsnip (morötter & palsternacka) 

Bröd 
Ekologiskt hembakt kornknäckebröd, med mjöl från Saltå Kvarn i Järna 
”Vegansmör” serveras i gjutjärnsask och med gjutjärnssmörkniv från Skeppshult, design Ernst 

Pris 269: -/person inkl. moms 

Dessert Ostbricka med färsk frukt 
Hembakta ostkex med Emmentalerost 

Pris 49: -/person inkl. moms 

Naturligtvis fixar jag också gluten och laktosfria alternativ, eller annan specialkost ni har behov av!

Vi tar emot 15-35 gäster i vår festlokal. Serveringsavgift halvdag 4 timmar 1400 kr inkl. moms
och heldag 8 timmar 2000 kr inkl. moms.