Tema Meny – Vegan och Lakto Vegetarisk buffé

På Buffébordet:
Crostini med Olivröra och färsk persilja
Ostcremé med Philadelphia, soltorkade tomater, färsk basilika och vitlök

Kalamataoliver, Soltorkade tomater och Marinerade vitlöksklyftor

Grönsallad med valnötter och parmesan ost
Färska tomater och mozzarella med färsk basilika, svartpeppar och ringlad kallpressad olivolja från Saltå Kvarn, extra jungfruolivolja tillverkad av ekologiska oliver

Tzatziki, en härlig blandning med Grekisk yoghurt, färsk gurka, olivolja och vitlök

Bönsallad med rödlök, färsk gurka, majs och bladpersilja
Hemgjorda picklesinlagda grönsaker, av säsongens råvaror
Paprikasymfoni med färsk timjan, färgsprakande med zucchini
Curry o mangochutneysås

Gästgifveriet potatissallad, lök, olivolja, vinäger, gräslök, rädisor, cocktailtomater samt en knippe vårlök

Hummus, med spännande rökig smak

Serveras varmt:
Hemgjorda rödbetsbiffar, på ekologiska rödbetor
Vegetable Fries, Carrots & Parsnip (morötter & palsternacka)

Bröd
Ekologiskt hembakt kornknäckebröd, med mjöl från Saltå Kvarn i Järna
”Vegansmör” serveras i gjutjärnsask och med gjutjärnssmörkniv från Skeppshult, design Ernst

Pris 249: -/person inkl. moms  

Dessert
Ostbricka med färsk frukt
Hembakta ostkex med Emmentalerost
Pris 49: -/person inkl. moms  

Naturligtvis fixar jag också gluten och laktosfria alternativ, eller annan specialkost ni har behov av!

Vi tar emot 15-35 gäster i vår festlokal. Serveringsavgift halvdag 4 timmar 1400 kr inkl. moms
och heldag 8 timmar 2000 kr inkl. moms.
_________________________________________

 Meny Vegan o Lakto Vegetarisk Buffe