Om Christinas Gästgifveri

Jag heter Christina Jarl och min yrkesbakgrund består till största del av arbetet som föreståndare och restaurangchef hos Partena Cater och personalrestaurangen Emhart Sweden i Örebro, där jag arbetade under åren 1987 till 1998. Jag blev årets föreståndare 1990 och belönades med ett stipendium för att 1991 få utbilda mig på Cornell University i Ithaca i USA. Där läste jag kursen ”Catering for special function”.

Nobelfesten – servitör
Det allra roligaste serveringsuppdraget är att jag hunnit med att uppfylla min dröm att servera på Nobelfesten 13 år i rad.

Tupperware
På sidan om företaget är jag även hängiven Tupperwarekonsulent sedan 1999.

Djurtolk
Jag är även en utbildad och aktiv Djurtolk sedan 1998. Läs gärna mer på www.djurtolk.com

Läsa mer om andra Ervallaföretagare:

Bilder från när Christina serverade på Nobelfesten

Filmer om Ervalla