Om Christinas Gästgifveri

Jag heter Christina Jarl och min yrkesbakgrund ligger inom restaurangbranschen. Jag har varit föreståndare och restaurangchef hos Partena Cater och personalrestaurangen Emhart Sweden i Örebro. Jag blev årets föreståndare 1990 och belönades med ett stipendium för att 1991 få utbilda mig på Cornell University i Ithaca i USA. Där läste jag kursen ”Catering for special function”. 

Sedan 2010 driver jag Christinas Gästgifveri här på Ervalla Gård. Jag är nyfiken som person och vill hela tiden utveckla min verksamhet. Nu senast har jag med hjälp av metoden storytelling tagit fram en egen story för Christinas Gästgifveri. Den består i korta drag av att lyfta fram Ervalla Gårds fantastiska historia och inte minst alla starka kvinnor som har varit verksamma här, från 1500-talet och framåt. Som nummer tio av dessa kvinnor vill jag bjuda på en personlig service, god mat och dryck och ett hemtrevligt boende i en varm och historisk miljö. 

Om du vill ha en hemtrevlig fest har vi den perfekta festlokalen. Här firade Christina själv sin 50-årsdag och här kan du känna dig som hemma. Och det allra bästa: du slipper städa!

Festlokal
med plats för 15–30 personer Vita dukar, servetter, fräscha blommor, levande ljus samt städning ingår.

4 timmar kostar 1500 kr inkl. moms. Vill ni stanna längre kostar det 500 kr per timme.

Serveringspersonal kostar 500 kr per timme inkl. moms och sociala avgifter

Nobelfesten – servitör
Det allra roligaste serveringsuppdraget är att jag hunnit med att uppfylla min dröm att servera på Nobelfesten 16 år i rad.

Djurtolk
Jag är även en utbildad och aktiv Djurtolk sedan 1998. Läs gärna mer på www.djurtolk.com 

Läsa mer om andra Ervallaföretagare:

Bilder från när Christina serverade på Nobelfesten

Filmer om Ervalla