Tema Meny – Vegan och Lakto Vegetarisk buffé
En färg- och smakrik upplevelse!
På Buffébordet:
Crostini med Olivröra och färsk persilja
Ostcremé med Philadelphia, soltorkade tomater, färsk basilika och vitlök
Kalamataoliver, Soltorkade tomater och Marinerade vitlöksklyftor
Grönsallad med valnötter och parmesan ost
Färska tomater och mozzarella med färsk basilika, svartpeppar och ringlad kallpressad olivolja från Saltå Kvarn, extra jungfruolivolja tillverkad av ekologiska oliver
Tzatziki, en härlig blandning med Grekisk yoghurt, färsk gurka, olivolja och vitlök
Bönsallad med rödlök, färsk gurka, majs och bladpersilja Hemgjorda picklesinlagda grönsaker, av säsongens råvaror
Paprikasymfoni med färsk timjan, färgsprakande med zucchini
Curry o mangochutneysås
Gästgifveriet potatissallad, lök, olivolja, vinäger, gräslök, rädisor, cocktailtomater samt en knippe vårlök
Hummus, med spännande rökig smak
Serveras varmt
Hemgjorda rödbetsbiffar, på ekologiska rödbetor
Vegetable Fries, Carrots & Parsnip (morötter & palsternacka)
Bröd
Ekologiskt hembakt kornknäckebröd, med mjöl från Saltå Kvarn i Järna
”Vegansmör” serveras i gjutjärnsask och med gjutjärnssmörkniv från Skeppshult, design Ernst
Pris 269: -/person inkl. moms
Dessert – Ostbricka med färsk frukt
Hembakta ostkex med Emmentalerost
Pris 49: -/person inkl. moms
Naturligtvis fixar jag också gluten och laktosfria alternativ, eller annan specialkost ni har behov av!
Vi tar emot 15-35 gäster i vår festlokal. Serveringsavgift halvdag 4 timmar 1400 kr inkl. moms
och heldag 8 timmar 2000 kr inkl. moms.